China slowdown, perang perdagangan headwinds kanggo Macau: Bernstein
Toto

China slowdown, perang perdagangan headwinds kanggo Macau: Bernstein

Brokerage Sanford C. Bernstein Ltd ngandika kalem ekonomi China kang, perang perdagangan Amerika Serikat-China lan lack likuiditas gamblers luwih “headwinds” kanggo kasino Macau saka kerusuhan ing Hong Kong lan spekulasi bab riko Macau ing Desember dening Presiden Cina. Xi Jinping.

“Nalika wutah GGR [reged game reged] wis kalem, ana sawetara alasan kanggo kalem GGR (umume, perang dagang AS-China, ekonomi Cina alus, panyusutan RMB, lack of likuiditas pamuter, gangguan watara Macau junket. Suncity),” tulis analis Vitaly Umansky, Eunice Lee lan Kelsey Zhu ing cathetan Rebo. Sing terakhir ana referensi kanggo account junket paling gedhe Macau lan panyokro bowo ing media China daratan sing wis difasilitasi “online gambling “njaba pasar Macau – pratelan rek dening account .

Tim Sanford Bernstein nyatakake: “Kesempitan ing pasokan kamar hotel [ing pasar Macau] uga minangka faktor sing ngalangi wutah GGR – nalika dhuwur-dhuwur wis lemes, lan wutah kunjungan pungkasan tetep padhet, rata-rata mbuwang saben kamar wis mudhun. lan kanthi kekurangan kamar, wutah ing skenario kasebut dadi luwih kendala.

Analis nambahake: “Macau GGR, utamane VIP GGR wis kalem wiwit pertengahan 2018 nalika hubungan perdagangan AS-China wiwit ora nguntungke.”

Institusi kasebut ujar manawa kerusuhan sosial ing tetanggan Hong Kong “ora mangu-mangu nyebabake” sawetara gangguan transportasi lan nggawe angin Togel SGP gedhe kanggo kedatangan pengunjung menyang Hong Kong lan terus menyang Macau. “Nanging kita yakin dampak saka protes Hong Kong cilik,” tambahe.

Protes anti-pemerintah – sawetara ana kekerasan – wis ngalangi Hong Kong wiwit wulan Juni. Panguwasa bandara Hong Kong mutusake kanggo nutup sementara hub udara kutha kasebut ing 12 Agustus, sawise ewonan demonstran ngrebut ruang kedatangan lan keberangkatan fasilitas kasebut.

Broker kasebut nyatakake: “Protes ing Hong Kong bisa mbantu pariwisata menyang Macau (yen ora kudu bathi game), amarga pengunjung daratan pindhah saka Hong Kong menyang Macau.”

Tally pengunjung Macau kanggo Agustus tambah 6,5 persen taun-on-taun kanggo liwat 3,62 yuta rawuh, tokoh sing didhukung dening wutah pindho digit ing nomer trippers dina, miturut data resmi. Tekane pengunjung Macau sajrone wolung wulan pisanan taun iki luwih saka 27 yuta, munggah 18 persen saben taun.

Kepala Kantor Pariwisata Pemerintah Macau (MGTO), Maria Helena de Senna Fernandes, ngandika dina Selasa iku “durung wayahe” kanggo nyimpulake yen industri pariwisata Macau entuk manfaat saka kahanan Hong Kong. Dheweke ngomong karo wartawan lokal ing sela-sela acara umum.

Dilaporake dina Selasa yen PGA Tour Series-China mbatalake turnamen kasebut ing Hong Kong wulan ngarep lan pindhah menyang Macau wiwit 10 nganti 13 Oktober.

Ing komentar Selasa, Ms Senna Fernandes ujar manawa kajaba turnamen golf, dheweke ora ngerti acara liyane sing dipindhah saka Hong Kong menyang Keluaran HK Macau. Dheweke ujar manawa kantore ngarepake luwih sithik paket wisata Macau ing wulan September lan sawetara kelembutan ing jumlah pengunjung saka pasar internasional.

Ing cathetan Rebo, Sanford Bernstein ngandika “lunak” ing Macau game ana “kamungkinan tetep kanggo liyane taun”.

Dheweke nambahake: “Kajaba seminggu utawa luwih ing sekitar [Presiden] Xi ing Macau, mesthine ora ana pengaruh nyata khusus saka kunjungane.” Presiden Xi samesthine bakal rawuh ing upacara ing Desember kanggo mengeti 20th serah Demo Slot terima Macau menyang China, sanajan kunjungan kasebut durung dikonfirmasi.

Sawetara komentator sadurunge wis disebutake yen sembarang kunjungan menyang Macau dening pimpinan senior Cina umume pas karo moderat ing Macau casino GGR, bisa uga amarga sawetara pemain Cina gedhe-gedhe seneng kanggo njaga profil kurang sak wektu sing sensitif politik.