Katy Perry Memanjangkan Resorts World Las Vegas Residency ke 2023
Toto

Katy Perry Memanjangkan Resorts World Las Vegas Residency ke 2023

Katy Perry melanjutkan residensi Resorts World Las Vegasnya, “Play,” hingga 2023 pada hari Khamis. Dia menambah 14 konsert: 15, 17, 18, 22, 24, dan 25 Februari; 3 dan 4 Mac; dan 5, 7, 8, 12, 14 dan 15 April. Tiket mula dijual pada 10 pagi Jumaat, 4 November di axs.com/katyinvegas. Prajualan American Express Togel berjalan 10 pagi Selasa, 1 November hingga Khamis, 3 November pada 10 malam PT.

Katy Perry
Katy Perry melakukan residensi ‘Play’ di Resorts World Las Vegas. Ibu saudaranya, bekas gadis pertunjukan, pernah menduduki pentas di Stardust, yang meletup berhampiran tempat Resorts World dibina. (Imej: Getty)
Perry – yang memulakan residensinya pada 29 Dis 2021 – membuat pengumuman itu melalui video yang dimuat naiknya ke Instagram Khamis. Di dalamnya, dia menyifatkan senarai set rancangannya sebagai “perjalanan yang menyeronokkan melalui lorong ingatan sepanjang perjalanan kembali ke 2008.” Dia menambah bahawa ia adalah “parti tanpa henti tentang mencari cinta tanpa syarat dan anehnya (bagi saya) tidak berpolitik sama sekali.”

Pengeluaran Perry termasuk seekor tikus gergasi bernama Ratso, najis yang Pengeluaran Sydney bercakap, dan penari dalam pakaian cendawan.

“Anda tidak perlu mengambil cendawan untuk berasa seperti anda di atas cendawan apabila anda menonton rancangan ini,” kata Perry kepada Rolling Stone awal bulan ini. “Percayalah, ia mempunyai semua faktor nostalgia. Tetapi ia dibungkus dalam kisah animasi perjalanan cendawan ‘Alice in Wonderland’ untuk mencari cinta sejati dan cinta diri.”

Gangguan Mata yang menyeramkan
Perry, 38, juga merujuk kepada gangguan mata yang menyeramkan semasa persembahannya di Las Vegas pada malam Sabtu, yang mengejutkan beberapa peminat apabila ia disiarkan ke media sosial. Malah ada yang menuduhnya sebagai cyborg. Dalam klip itu, mata kanan Perry kelihatan terbuka dan tertutup tanpa kawalan. Ternyata, itu adalah percubaannya dalam helah salon.

“Mengalu-alukan semua #flatearthers #spaceisfakers #birdsarentrealers #skyisntbluers untuk datang melihat helah pesta mata anak patung saya yang rosak IRL di Vegas tahun depan! ,” dia memberi kapsyen pada video detik itu yang dimuat naiknya di Instagram Khamis.

Ikatan Keluarga Vegas
Perry mempunyai hubungan keluarga dengan Las Vegas. Seperti yang Toto HK dilaporkan oleh Las Vegas Review-Journal, bapanya, Maurice Hudson, adalah seorang pemandu limo di bandar itu selama 25 tahun. Dia bertemu ibunya, Mary Hudson, semasa dia bekerja di bandar sebagai wartawan bebas untuk ABC-TV. Mereka berkahwin di Las Vegas. Kedua-duanya kini menjadi menteri Pentakosta di Santa Barbara, tempat mereka membesarkan Katy.

Hubungan Vegas keluarga tidak berakhir di situ. Ternyata, ibu saudara Perry adalah seorang gadis pertunjukan, dan neneknya seorang tukang jahit. Kedua-duanya bekerja untuk “Lido de Paris” di Stardust, tapak Resorts World hari ini.