Lelaki, Dipercayai Telah Memenangi Loteri Ditemui Mati di Philadelphia, PA
Toto

Lelaki, Dipercayai Telah Memenangi Loteri Ditemui Mati di Philadelphia, PA

Seorang pemuda dari Philadelphia Selatan, Pennsylvania ditemui mati minggu lalu. Lelaki itu hilang sejak April dan dipercayai memenangi hadiah besar $1 juta daripada loteri sejurus sebelum menghilangkan diri .

Polis Menyiasat Kematian Lelaki Berusia 25 Tahun dari Philadelphia Selatan Live SGP Pools
Francis Decero , seorang penduduk Philadelphia Selatan berusia 25 tahun telah hilang sejak 26 April 2022. Minggu lalu pada hari Rabu, lelaki muda itu ditemui mati. Mayat Decero ditemui dalam semak di jalan yang sunyi. Pihak berkuasa polis melancarkan siasatan pembunuhan memandangkan mayat lelaki muda itu mempunyai tanda-tanda trauma teruk termasuk kesan melecur dan tikaman.

Menurut KYW , Decero mungkin telah memenangi hadiah bernilai $1 juta daripada tiket loteri , sejurus sebelum hilang. Senarai pemenang dari April 2022 yang dikeluarkan oleh Pennsylvania Lottery mengesahkan bahawa seseorang yang bernama Francis D memenangi hadiah $1 juta daripada tiket awal yang dipanggil Extreme Green .

Decero kali terakhir dilihat meletakkan keretanya berhampiran 13th Street dan Oregon Avenue . Sebelum menghilangkan diri, lelaki muda itu dilihat memasuki kenderaan yang tidak diketahui, dedah rakaman CCTV. Lelaki berusia 25 tahun itu berkemungkinan orang yang sama yang memenangi hadiah loteri baru-baru ini, memandangkan tiket yang menang itu dijual di 15th Street dan Oregon Avenue , yang agak dekat dengan rumah Decero.

Ia masih belum dapat disahkan sama ada kemenangan loteri mungkin berkaitan hongkong prize dengan kematian orang dewasa muda itu . Siasatan polis sedang dijalankan tetapi setakat ini tiada tangkapan dibuat bagi jenayah itu.

Di tempat lain, pihak berkuasa polis di Macau kini sedang menyiasat kematian dua wanita . Mangsa ditemui mati dicekik dan dibiarkan berbogel di salah sebuah bilik di tingkat 9 MGM Cotai Resort . Insiden itu, menurut pihak berkuasa polis, berlaku pada 7 Mei lalu . Siasatan jenayah itu diteruskan dan pihak berkuasa polis masih belum mengesahkan sama ada terdapat suspek.

Jenayah Jarang Kesan Pemenang Loteri
Tanpa sebarang keraguan, memenangi hadiah besar, tidak kira sama ada enam, tujuh atau lebih angka adalah menarik. Tidak ramai orang yang menjadi mangsa Togel macau jenayah yang berkaitan dengan kemenangan mereka, tetapi insiden memang berlaku. Walau apa pun keadaannya, sebaik sahaja pemenang dibentangkan secara terbuka, pastinya terdapat peningkatan dalam risiko jenayah yang berpotensi . Ini adalah salah satu sebab mengapa pemenang hadiah bernilai ratus juta dolar di beberapa negeri memilih untuk kekal tanpa nama.