Loro Pedestrian Mati Sawise Kacilakan Mobil ing Downtown Las Vegas
Toto

Loro Pedestrian Mati Sawise Kacilakan Mobil ing Downtown Las Vegas

Associated Press nglaporake manawa tanggal 28 Desember, wong lanang lan wadon saka New Mexico, William Clayton Baxter Jr, umur 44, lan Kristie Eileen Baxter, umur 51 taun, ditabrak SUV nalika nyebrang pejalan kaki sing sibuk ing sekitar Fremont Street Experience. mall casino.

Loro-lorone Pejalan kaki mati amarga tatu sing disebabake dening Kacilakan Pengeluaran hk Mobil
panguwasa Las Vegas kacarita sing lanang lan wadon padha nyabrang sak “Aja lumaku” sinyal nalika padha mejet dening SUV mimpin dening Mykael Lanice-Lynn Terrell, umur 28. Laka kedaden ing Fremont lan 4. lurung-lurung.

William Clayton Baxter Jr tilar donya ing papan kasebut sanalika sawise kacilakan kasebut, nalika Kristie Eileen Baxter digawa menyang rumah sakit lan pungkasane tiwas amarga tatu. Penyidik ​​​​Kabupaten Clark nglaporake manawa tiwas kasebut dianggep minangka kacilakan amarga wong loro kasebut tiwas amarga ciloko kethul sing disebabake kacilakan. Saiki, polisi ora duwe informasi apa wong loro kasebut ana hubungane apa wae.

Penyebrangan pejalan kaki sing cedhak karo The Fermont Street Experience iki biasane cukup sibuk amarga ana akeh toko, kasino, bar, lan restoran ing wilayah kasebut. Iki minangka dalan sing dikontrol dening lampu lalu lintas. Dalan mung siji dalan nanging ana telung jalur. Ndhuwur, ana atraksi zip-line, sing uga Toto Hk Hari Ini nyumbang kanggo wilayah sing rame lan, ing sisih, ana kanopi video sing dawa. Kemacetan luwih akeh disebabake dening akeh pemain dalan sing nindakake pertunjukan ing wilayah kasebut.

Supir SUV Kenek Pedestrian lan Mlayu
Sawise kacilakan kasebut, driver SUV, Mykael Lanice-Lynn Terrell, 28 taun, cepet-cepet ninggalake papan kasebut. Nanging, pasukan polisi cepet-cepet nyekel dheweke lan nangkep dheweke kanthi tuduhan nyopir nalika ing pengaruh alkohol utawa zat liyane, nyopir sembrono, lan ninggalake lokasi kacilakan.

Sawise dipenjara, Terrell kudu ngajokake hakim ing tanggal 29 Desember. Hakim kasebut nemtokake jaminan $ 100.000 lan nyetel sidang pengadilan tanggal 4 Januari. Yen Terrell bisa mbayar jaminan gedhe, dheweke kudu nganggo tracking. monitor, sing dipasang ing gelang tungkak. Terrell uga dilarang nyopir nganti pengadilan ngucapake ukara pungkasan.

Terrell, sing kerja ing perusahaan internet minangka eksekutif akun, minangka ibu saka bocah umur telung taun sing digedhekake dhewe. Dheweke wis manggon Toto HK ing Las Vegas luwih saka telung taun.

Marissa Pensabene wis ditunjuk minangka bek umum Terrell ing kasus kasebut. Ibu tunggal kasebut nemoni ukuman penjara rong nganti 20 taun kanggo saben tiwas ing kacilakan kasebut. Bek dheweke ora gelem menehi komentar ing njaba pengadilan.